Üzleti feltételek
Üzleti feltételek

MarsHallHoki

 

Információ:

e mail: marshallhoki.info@gmail.com

Tel: 06-30-995-0993 / 06-30-202-6496

 

A raktáron lévő termékek azonnal átvehetők vagy kézbesíthetők!

Azok a termékek amik nincsenek raktáron egyeztetés és előrendelés után:

Botas termékek esetén 5-10nap a beszerzési idő.

Pallas termékek esetén 5-10nap a beszerzési idő.

TRON termékek esetén 2-4hét a beszerzési idő.

TAC-STICK termékek 5-10nap a beszerzési idő.

Egyébb márkák esetén 1-5hét a beszerzési idő.

 

Garancia:

Az általunk eladott termékekre a gyártó által meghatározott vagy a "72/2005. (IV. 21.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállás" szerinti garanciát vállaljuk.

 

Elállási jog:

A 213/2008 (VIII.29.) Korm. rendelet, illetve a 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet értelmében Vevőinket elállási jog illeti meg. Amennyiben bármely okból elégedetlen termékünkkel annak megrendelése után - indokolás nélkül - a termék kézhezvételét követő 8 munkanapon belül elállhat a szerződéstől. A 8 munkanapos határidő minden esetben a termék kézhezvételének napjától számítandó. Írásban történő elállás esetén az határidőben érvényesített, ha a nyilatkozatot 8 munkanapon belül elküldi részünkre.
Elállás esetén kérjük a terméket a MarsHallHoki (Jászberény 5100 Ady E. u.24) részére visszajuttatni. Amennyiben termékünket határidőben visszaküldi a megfizetett ellenértéket haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatérítjük Önnek.
Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatban a termék visszaszolgáltatásával felmerült költségek minden esetben a Vevőt terhelik, egyéb költségek megfizetésére a Vevő nem köteles.
Amennyiben a megrendelt termék helyett a szerződésben meghatározott helyettesítő terméket szolgáltattunk Önnek, a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket is mi viseljük.
Abban az esetben, ha termék visszaszolgáltatásáig annak nem rendeltetésszerű használatból eredően kár keletkezett, azt a Vevő köteles megtéríteni a MarsHallHoki részére.

Személyes adatok biztonsága.

A személyes adatok kezelése és feldolgozása során az Eladó különös gondot fordít az 1992. évi LXIII. tv. Adatvédelmi Törvény, illetve a mindenkori Adatvédelmi Törvény vonatkozó rendelkezéseinek betartására. Megrendelőink személyes adatait harmadik fél részére semmilyen célból vagy okból át nem adjuk. Megrendelés esetén azonban az ügyfél szállítási címét és telefonszámát a futárnak kiadjuk, mivel ez elengedhetetlen a sikeres kézbesítés érdekében. A megadott e-mail címet az Ön hozzájárulása nélkül nem használjuk fel akciós hírlevelünkhöz. Amennyiben rendszeresen információkat szeretne kapni aktuális akciós ajánlatainkról és újdonságainkról, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre. A megrendelés során kérünk minden olyan adatot - név, cím, telefonszám -vállalkozás esetén adószám- amely szükséges az Ön számlájának megfelelő kiállításához, valamint a megrendelt árucikk pontos kiszállításához.

NmMwMTlj