Márka leírások
Botas

Botas

Csúcsminőség Tisztességes Áron

A Vállalat 1949 július 4-én jött létre BOTANA néven. Évszázados hagyományokra tekint vissza Skuteč megyében a cipőkészítés. Először a fő profil BOTANA férfi cipőgyártás volt melyet kisrészt sí és korcsolya gyártás egészített ki. A sportcipőgyártás 1958-ban 6,5% volt a termelési arány majd a megnövekvő kereslet  fellendítette a termelést és tíz évvel később 51,3% majd 1988-ban 82,9% volt.

1963-óta BOTAS név alatt készülnek a termékek (Bota-S sport, Bota-S Skuteč). 1970-ben új gyár épült Skuteč-ben és azóta folyamatos a fejlesztés és fejlődés. 1974-ben szinte minden sportágban képviseli magát 230 típussal és már több mint 35 országba jelenvannak termékeikkel. Számos Díjat tudhatnak magukénak. A csúcstermelés 1983-1985 ben volt, 1984-ben 2,600,000 terméket állítottak elő.

1991-1996 között Gyártott számos nagy márkának (PUMA, JOFA, GRAF, CCM, ADIDAS, Koho, BAUER, Karhu, JACKSON, RIEDELL és néhány kisebb cégnek. 1992-ben SALAMON-al kötött szerződést és sikeres együttműködés követte a gyártási technológiában.

1995-ben Benal s.r.o. többségi tulajdonos, szerkezeti átalakítás a versenyképesség megtartása miatt.

2000/01/01 Cégnév és logó váltás, BOTAS a téli sportra öszpontosít és a termelés 90%-át jégkorong, műkorcsolya és sífutás teszi ki.

A BOTAS termékeit számos Olimpiai, Világbajnok viselte többféle sportágban.

2008-ban ED-Díj Stockholm

2009-ben Czech Grand Desing Díj

2010-ben Czech Republic Desing Academy Díj  "classic 66"

Folyamatos fejlődés és piackutatás mutatja a jővőbeli utat.

Botas

Pallas

 

A Finn (PATINÁS) Pallas márka már több mint 30 éves múltra tekint vissza. Üzleti filozófiájuk, hogy kimagasló minőségű termékeket készítsenek és ár/érték arányban a legjobbak között legyenek. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően versenyképességük és minőségük évről-évre jobb és jobb lesz. Számos kiválló minőségű termékükkel a Profi-Sportot és az Amatőr-Sportot is képesek kiszolgálni.

Pallas-Hockey

Tron


 

A HockeyTron egy új márkát épít fel (TRON) név alatt. Üzleti filozófiájuk, hogy a legjobb minőséget a legjobb áron kínálják. Az Exkluzív termékeket azonos helyen gyártják a legnagyobb hoki márkákkall. Az alapítónak nagy múltja,tapasztalata és mérnöki,tervezői elismertsége van az államokban. Számos díjal büszkélkedhet. A TRON termékek a kivállóság és a tartósság szellemében készülnek de áraikban 50-80%-al olcsóbbak mint a hasonló termékek! Folyamatos termékbővülés és fejlesztés a jövő. A Professionális és az Amatőrök számára egyaránt!

HOCKEYTRON

TAC-STICK

 

A TAC-STICK 1986-ban alapították.

A cég modern technologiával és több mint 40-éves tapasztalattal gyárt ütőket.

Kiválló minőséggel, folyamatos fejlesztéssel és egyedi szabadalommal a legjobbak között vannak!

TAC-STISC/FINN

 

ZGIwOTh